more napisał(a):Dzieki kochane, obie wersje takie same
Prześlesz mi na priva?
Moderatorzy: Patula, moderatorzy, moderatorzy- slubni
more napisał(a):Dzieki kochane, obie wersje takie same

moniach napisał(a):more napisał(a):Dzieki kochane, obie wersje takie same
Prześlesz mi na priva?

more napisał(a):
Daga - wybrany mamy model z żółtego złota, matowe, bardzo proste, 5.5mm. W Kruku życzą sobie... 2700zł za komplet!! W YES coś koło 1600, podobnie jak na Kopernika

EdziaK napisał(a):Prosimy gosci o potwierdzenie przybycia do 31 Marca. Chyba nie za wczesnie?

Anulkaa napisał(a):EdziaK napisał(a):Prosimy gosci o potwierdzenie przybycia do 31 Marca. Chyba nie za wczesnie?
Moim zdaniem za wcześnie bo to aż 2 miesiące. My chyba napiszemy 10 czerwca czyli miesiąc wcześniej.

Olus napisał(a):A a propos obrączek, teraz w Kobe promocja walentynkowa -15%, ale nie wiem, czy na wszystkie modele.

Olus napisał(a):Anulkaa napisał(a):EdziaK napisał(a):Prosimy gosci o potwierdzenie przybycia do 31 Marca. Chyba nie za wczesnie?
Moim zdaniem za wcześnie bo to aż 2 miesiące. My chyba napiszemy 10 czerwca czyli miesiąc wcześniej.
Wg mnie też zdecydowanie za wcześnie. Chyba, że wiecie, że dużo osób Wam odpadnie, ale mimo wszystko dla mnie trochę za długi termin od odpowiedzi do wesela.

Powrót do A-Z forum o wszystkim | samym ślubem człowiek żyje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość