uważam, że muzyka na weselu jest jedną z ważniejszych rzeczy i tutaj stawiam na jakość, bo przecież przy tej muzyce się ludzie bawią.
Wg. mnie można zrezygnować z limuzyny czy luksusowego samochodu, z wyszukanych zaproszeń, ale muzyka to podstawa
Moderatorzy: aloha, moderatorzy, moderatorzy- slubni

Mam pytanie słuchałem na probie zespół Maks Band podpisałem z nimi umowe ... Ale czy ktos miał ich na weselu ?? Jak graja?? Czy bawia gosci ?? nie ma z nimi problemów ...?? Dzieki za odpowiedzi .... 

maciek26a napisał(a)::butterfly: Mam pytanie słuchałem na probie zespół Maks Band podpisałem z nimi umowe ... Ale czy ktos miał ich na weselu ?? Jak graja?? Czy bawia gosci ?? nie ma z nimi problemów ...?? Dzieki za odpowiedzi ....
) Wszyscy zaproszeni goście bawili się rewelacyjnie i ciągle podchodzili do męża i do mnie żeby zapytać skąd znaleźliśmy tak niesamowity zespół ( nie muszę chyba mówić jaka byłam dumna z siebie;p)
![Hehe [smilie=hehe.gif]](./images/smilies/Hehe.gif)

Kineczka napisał(a):Kubeł napisał(a):witam serdeczenie,
tak czytam o tych wszystkich zespolach i naprawde mozna sie troche skolowac.
Czy slyszeliscie moze zespol Midnight Express z Krakowa? W knajpie daja rade fenomenalnie, ciekawi mnie jak jest na weselu?
Mlodzi ludzie grajacy z energia, a co najwazniejsze jeszcze nie przesiaknieci weselami. Jak myslicie moga sprostac weselu?
pozdrowionka
PS ich strona to http://www.midnightexpress.pl
Ja słyszałam opinię, że super grajączemu mieliby nie sprostać? na pewno świetnie sobie poradzą

Powrót do fotograf | kamerzysta | muzyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości