[jezeli szukasz inf.]Czy ktos zna zespół ........... ????

Moderatorzy: aloha, moderatorzy, moderatorzy- slubni

Re: [jezeli szukasz inf.]Czy ktos zna zespół ........... ????

Postprzez Aya » sobota 30 stycznia, 2010 12:03

z tego co wiem to one nie były na życzenie :D ale zobaczymy...
uważam, że muzyka na weselu jest jedną z ważniejszych rzeczy i tutaj stawiam na jakość, bo przecież przy tej muzyce się ludzie bawią.
Wg. mnie można zrezygnować z limuzyny czy luksusowego samochodu, z wyszukanych zaproszeń, ale muzyka to podstawa :)
Czym jest słońce dla ziemi, tym miłość dla duszy

Obrazek
Aya
BOOMBOWA'FOREMKA'
BOOMBOWA'FOREMKA'

Postprzez aniulka16 » sobota 30 stycznia, 2010 13:01

Również tak uważam, dlatego długo z PM pertraktowaliśmy ale w końcu się udało cel osiągnięty:)
aniulka16
BOOMBOWA'FOREMKA'
BOOMBOWA'FOREMKA'

Postprzez Aya » sobota 30 stycznia, 2010 13:12

i wybraliście orkiestre tańszą, droższą czy poszliście w całkowicie coś innego?

Obrazek
Aya
BOOMBOWA'FOREMKA'
BOOMBOWA'FOREMKA'

Postprzez aniulka16 » sobota 30 stycznia, 2010 13:14

Okazało się że koleżanka zna chłopaka z tego droższego zespołu i załatwiła nam rabat:)
aniulka16
BOOMBOWA'FOREMKA'
BOOMBOWA'FOREMKA'

Postprzez Aya » sobota 30 stycznia, 2010 13:17

Ooo, to super ;)
No to nic tylko tańcować :D

Obrazek
Aya
BOOMBOWA'FOREMKA'
BOOMBOWA'FOREMKA'

Postprzez karopj » poniedziałek 01 lutego, 2010 23:13

Witajcie.

Mam pytanko odnośnie zespołu oczywiście. Znacie jakiś godny polecenia? Tempo rezerwacji sal, fotografów i orkiestr nabrało takiego tępa, że trzeba o wiele wcześniej rezerwować, żeby potem ktoś nie "sprzątnął" nam tego "upatrzonego"dnia sprzed nosa... Ale wracając do tematu. Mieliśmy na oku pewną orkiestrę, na prawdę bardzo fajnie grają,ale dzwoniąc i pytając o szczegóły,podali nam cenę, która nas przeraziła :shock: I nie powiem, wstrzymaliśmy się i szukamy właśnie jakiejś innej. Chciałabym jakąś sprawdzoną, dlatego piszę tutaj. Wiadomo, jak się szuka po internecie, albo na jakiś portalach muzycznych, często młodzi są później rozczarowani. Możecie mi jakiś polecić? Podać jakieś namiary... Wiem, że są wypisane w wielu wątkach listy orkiestr, ale to nie to samo...

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)
Obrazek
karopj
PRZYJACIEL
PRZYJACIEL

Postprzez maciek26a » poniedziałek 08 lutego, 2010 13:05

:butterfly: Mam pytanie słuchałem na probie zespół Maks Band podpisałem z nimi umowe ... Ale czy ktos miał ich na weselu ?? Jak graja?? Czy bawia gosci ?? nie ma z nimi problemów ...?? Dzieki za odpowiedzi .... :bigcrowd:
maciek26a
Poczatkujacy
Poczatkujacy

Postprzez mandragora » poniedziałek 08 lutego, 2010 22:14

maciek26a napisał(a)::butterfly: Mam pytanie słuchałem na probie zespół Maks Band podpisałem z nimi umowe ... Ale czy ktos miał ich na weselu ?? Jak graja?? Czy bawia gosci ?? nie ma z nimi problemów ...?? Dzieki za odpowiedzi .... :bigcrowd:

Witaj Maćku26a.
Zarówno moja przyjaciółka jak i ja podpisałyśmy umowy z Maks Bandem i nie rozczarowałyśmy się. Wesele przyjaciółki było niesamowite, wszyscy goście tańczyli szaleńczo na parkiecie przy ich porywającej muzyce - a wierz mi że czasem aż nogi same zaczynały podrygiwać - niekontrolowanie :cheesy:
U mnie na weselu było jeszcze lepiej (może dlatego że to ja byłam w centrum uwagi [smilie=jump2.gif] ) Wszyscy zaproszeni goście bawili się rewelacyjnie i ciągle podchodzili do męża i do mnie żeby zapytać skąd znaleźliśmy tak niesamowity zespół ( nie muszę chyba mówić jaka byłam dumna z siebie;p)

Na jednej z podstron tego wątku Marcinkrk82 wylewnie opisał przygotowania i przebieg swojego wesela z Maks Bandem -bardzo miła, ciekawa i godna polecenia lektura. Coby łatwiej było znaleźć poniżej zamieściłam link odsyłający do posta Marcinakrk (mam nadzieję Drogi Forumowiczu,że nie bedziesz miał mi za złe, jeżeli więcej osób skorzysta z Twojego doświadczenia;))
http://weselneforum.pl/viewtopic.php?p=507613#p507613
pozdrawiam;)
mandragora
Poczatkujacy
Poczatkujacy

Postprzez maciek26a » wtorek 09 lutego, 2010 8:47

Super dzieki za info ... my mamy wesele w czerwcu 2011 , zarezerwowalismy juz unich termin ... ostatni w czerwcu wiec super .... słyszałem opinie o nich ale chcialem sie upewnic .... wesele mamy w Zakopanem , chodz sami jestesmy ze Szczecina ... to jest szalony pomysl ale tak sie nam zamarzyło... jeszcze raz dzieki za opinie Jak by ktos cos jeszcze mi doradził bede wdzieczny ... [smilie=hehe.gif]
maciek26a
Poczatkujacy
Poczatkujacy

Postprzez Violkafiolka » środa 10 lutego, 2010 21:29

Witam, Jestem na etapie szukania zespolu na wesele w czerwcu 2011. Mamy przyjecie w Folwarku i dali nam tam liste zepolow, jednym z nich jest Omen z Gdowa (5 osobowy) nie ten slynny Omen Band z krakowa. CZy ktos moze bawil sie przy muzyce OMenu z Gdowa, kontaktem jest tam Piotr Zabdyr? Zalezy mi na kapeli ktora zagra duzo tradycyjnych weselnych kawalkow ale i takich dla mlodych ludzi.

pozdrawiam
Violkafiolka
Poczatkujacy
Poczatkujacy

Postprzez agłaja » niedziela 14 lutego, 2010 23:21

A wiecie cokolwiek o zespole Pasja czy któraś z Was miała ich na swoim weselu albo ich słyszała?
agłaja
Poczatkujacy
Poczatkujacy

Zespół Aplauz z Zielonej Góry

Postprzez kasiunia696 » poniedziałek 15 lutego, 2010 15:42

Witam mam pytanie czy ktoś wie cos na teman zespolu Aplauz z Karowej, Zielona Gora??? bo szukam opini na ich teamt i nigdzie nie moge znaleźc!!! dzieki za wszelikie info!!! pozdrawiam:) 8)
kasiunia696
Poczatkujacy
Poczatkujacy

Postprzez Kasjopea » czwartek 18 lutego, 2010 12:12

Witam, proszę wszystkich o opinię na temat zespołu Party Music. Termin mamy zaklepany jeszcze nie wpłaciliśmy zaliczki (mamy wyznaczony czas do końca marca) więc proszę wszystkich o opinie o tym zespole, jest dosyć drogi (jak na moją kieszeń) więc chciałabym wiedzieć wszystko, wszystko, wszystko. Z góry dzięki za odpowiedź :)
Odliczam:
Obrazek
Kasjopea
Poczatkujacy
Poczatkujacy

Postprzez Kubeł » wtorek 23 lutego, 2010 22:27

Kineczka napisał(a):
Kubeł napisał(a):witam serdeczenie,
tak czytam o tych wszystkich zespolach i naprawde mozna sie troche skolowac.
Czy slyszeliscie moze zespol Midnight Express z Krakowa? W knajpie daja rade fenomenalnie, ciekawi mnie jak jest na weselu?
Mlodzi ludzie grajacy z energia, a co najwazniejsze jeszcze nie przesiaknieci weselami. Jak myslicie moga sprostac weselu?
pozdrowionka
PS ich strona to http://www.midnightexpress.pl

Ja słyszałam opinię, że super grają :D czemu mieliby nie sprostać? na pewno świetnie sobie poradzą :D

no wlasnie mielismy okazje ostatnio ich posluchac i zdecydowalismy sie. Cena jest jaka jest, ale wydaje mi sie, ze jak na Krakow i ten material jest dobrze.
Teraz tylko jeszcze spotkanie odnosnie jakichs szczegolow i bedzie dobrze :)

pozdrawiamy
Kubeł
Poczatkujacy
Poczatkujacy

Postprzez paulka » niedziela 18 kwietnia, 2010 22:11

Zwolnił się termin 14.08.2010 u zespołu Exodus Band http://exodusband.pl/ , może ktoś będzie zainteresowany - bardzo bardzo ich polecam.
14.05.2011
Obrazek
paulka
BOOMBOWA'FOREMKA'
BOOMBOWA'FOREMKA'

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do fotograf | kamerzysta | muzyka